Mindent a vásárlásról

     

  Üzleti céljaink:

-    Szeretnénk ha valaki egyszer vásárol nálunk annak a későbbiekben elsőként mi jutnánk az eszébe. Ennek érdekében az általunk eladott használt termékek egytől egyig teszteltek. Nálunk a tesztelés nem azt jelenti, pld. egy alaplap esetében ad-e képet vele a rendszer, hanem ráindítunk legalább egy féle op.rendszert (Az esetek többségében valamilyen linuxot) és végigbootoltatjuk, majd működés közben kipróbáljuk a rajta fellelhető integrált eszközöket, például az USB-portokat vagy a hangot, IDE-csatornákat, RAM-slotokat, stb. Ezt minden egyes hozzánk kerülő példánnyal megcsináljuk!!! Arra kérünk minden kedves vásárlót, hogy ha bármivel bármi problémája van, keressen minket akár telefonon, akár e-mail-ben, mert az esetek többségében a felmerülő hibajelenségek nem hardveres hibát jelentenek. (Egyéb esetben lásd.: garanciális tudnivalók)
-     Nagyon nem erőlködnénk, hogy rettenetes komolynak látszunk, már ha nem muszáj, hiszen "komoly" cég annyi van, mint égen a csillag... Akit zavar a honlapunk tegezős stílusa, vagy olyat engednénk meg magunknak, ami nem etikus, az nyugodtan jelezze..  A poénok, viccek mögött azonban komoly munka folyik. Szeretnénk jól csinálni amit csinálunk!
-      Nemcsak eladunk, hanem veszünk is. Azt viszont mindenkinek látnia kell, hogy az ember azért teszi ezt, mert szeretne vele pénzt keresni. Továbbá az általunk eladott dolgokra garanciát is kell vállalnunk. Ennek megfelelően úgy lehet számolni, hogy egy a polcainkra kirakott eszközt az eladási árunk feléért számolunk be, állapottól függően. Ettől az ártól felfelé abban az esetben el szoktunk térni, ha nem készpénzzel kell rendeznünk a bevett dolgokat, hanem levásárlásra kerülnek.
-       Javítás-szervizelés. Elmondhatjuk, hogy a hozzánk bekerülő gépeket nagyon ügyfélbarát áron javítjuk, bővítjük. Egy óra szervizdíjunk bruttó 4000 Ft, amit vásárlás esetén még le is felezünk. Minden olyan munkát bevállalunk ami kötődik a számítógépekhez. Nagy szaktudású szervizesünk van notebookok illetve TFT monitorok javításához is!

Szervizdíjaink:

                hardveres     - 4000 Ft
                szoftveres     - 4000 Ft
                mérnöki        - 6000 Ft
                bevizsgálás - 2000 Ft

A bevizsgálás azt jelenti, hogy ha behozol hozzánk pld. egy memóriát vagy egy winyót, de nem kívánod eladni, csak kíváncsi  vagy működik-e rendesen, akkor beteszteljük.

Ha bizományos értékesítésre hozol be termékeket, akkor vedd figyelembe, hogy a bizományos papír aláírásakor lemondasz az eszközökről. Ha a betesztelésük folyamán valami nem működik, akkor viszont azért nem tudunk pénzt adni. Amit egyszer beteszteltünk és megvételre alkalmasnak találtunk csak abban az esetben adjuk vissza, ha a bevizsgálási díj kifizetésre kerül.
 

Hogyan vásárolhatsz tőlünk, ha megtetszik valami?

- Megrendelheted e-mail-ben, telefonon, MSN-en, illetve webshopunkban. Ez esetben postán tudjuk elküldeni számodra.
-      Boltunkban megtekintheted és megveheted személyesen.

Személyes vásárlás esetében viszonylag egyszerű a dolog, hiszen ugyanúgy működünk, mint bármelyik bolt. Természetesen a személyesen átvett termékek is lefoglalhatóak mind az interneten, mind telefonon. Elég rugalmasak tudunk lenni, így aki úgy szeretné, tudunk alkalmazkodni a fizetésnapokhoz, vagy bármilyen egyéb speciális kéréshez.

A postán kért termékek esetében először küldünk egy információs levelet, amiben megadjuk,  a lehetséges módjait az adásvételnek. Mivel a termék árához hozzácsapódik a postaköltség, így senkinek sem mindegy mennyivel kell többet fizetnie.

Legjellemzőbb megoldás, hogy a Vevő leutalja bankszámlánkra a termék árát és a postaköltséget, ami elsősorban a termék súlyától függ. (Alább megtalálható a pontos táblázat) . Természetesen egy kisebb alkatrész, pld. egy RAM esetében van olcsóbb megoldás is, ugyanakkor nagyobb értékek, esetleg utánvétes vásárlás esetén pedig lehetnek magasabbak is a költségek. Tájékoztató levelünkből minden pontosan kiderül, s a Vevő eldöntheti a számára legkellemesebb megoldást. Alapvetően a DPD futárszolgálattal szállíttatunk. Megbízható és gyors szolgáltatást nyújtanak.

0,1 - 3 kg 1.090,-
3,1 - 5 kg 1.290,-
5,1 - 10 kg 1.390,-
10,1 - 15 kg 1.490,-
15,0 - 20 kg 1.590,-
20,1 - 25 kg 1.790,-
25,1 - 31 kg 2.190,-
32 - 50 kg 3.290,-

Több termék egyidejű vásárlása esetén, illetve magasabb értékhatár esetében átvállaljuk a postaköltséget. Törzsvevőinknek, illetve nagyobb tétel esetében pedig egyénre szabott kedvezményeket is tudunk adni. Érdeklődj!

Az utalással rendezett termékeket a pénz megérkezésekor postázzuk. A csomagok általában másnap kerülnek kiszállításra. Ez nem kamu, tényleg gyorsak vagyunk. Amennyiben valami okból kifolyólag a csomag nem ér oda másnap, úgy a futárszolgálat telefonon illetve emailben is megkísérli felvenni a kapcsolatot a vevővel. Ha a csomag a második nap sem ér oda, úgy érdemes ráérdeklődni. Minden kérdésben, problémában nagyon szívesen segítünk!

Érdekünk gyorsnak lenni, érdekünk jó terméket eladni, érdekünk, hogy elégedett legyen a vevő!!!

 

   

 

    

GARANCIÁLIS TUDNIVALÓK

 

 • Amennyiben külön nem jelezzük, úgy az új termékekre 1 év, a használtakra pedig 1 hónap garanciát vállalunk.
   

 • Ha bármi gondod van keress minket mail-ben vagy telefonon! Sok esetben a probléma percek alatt megoldható, s nem jelent hardveres hibát.
   

 • Új termékek esetében a garancia feltétele lehet a termék dobozának megléte, illetve, hogy látványos külső behatás ne érje. Gondolok itt például arra, hogy beszerelésnél egy megcsúszó csavarhúzó milyen károkat tud okozni.
   

 • A termékeket kóddal látjuk el, ami alapján pontosan be tudjuk azonosítani, így akkor is tudunk garanciáztatni, ha esetleg időközben a blokk, vagy a számla elveszett. Éppen ezért nem árt, ha nem távolítasz el minden matricát!!! :-)
   

 • Nálunk  a problémás termék cseréje nem tart hetekig. Amennyiben az eszköz valóban cserére vagy javításra szorul, úgy adunk helyette másikat, s a többit már mi intézzük. Ha raktáron nincs olyan eszközünk, úgy az új megérkezéséig legrosszabb esetben 2-3 nap telhet el, de erre az időre is módunkban áll csereeszközt felajánlani.
   

 • A garancia személyesen  a boltunkban érvényesíthető. Amennyiben a termék postán került megvásárlásra, úgy természetesen postán is intézzük, annak költségeit azonban nem tudjuk magunkra vállalni.
   

 • A csere minden esetben úgy működik, hogy a hozzánk visszajuttatott eszközt bevizsgáljuk, amennyiben a hibajelenség tapasztalható, úgy cseréljük. Bemondásra nem áll módunkba másikat adni.
   

 • Amelyik terméket hibásként, hiányosként hírdetjük meg, arra nem tudunk garanciát vállalni, de ezt minden esetben fel is tüntetjük.

 
 

PANASZÁVAL FORDULHAT

Minden esetben igyekszünk maximálisan odafigyelve és kompromisszumra törekedve kezelni az esetlegesen felmerülő panaszokat. Aki mégsem lenne elégedett a hozzáállásunkkal, az panaszával az alábbi szervekhez fordulhat:

1. Kaposvár Megyei Jogú Város Jegyzője
    7400 Kaposvár, Kossuth tér 1.         Tel.: 82/501-501

2. Somogy Megyei Kormányhivatal
     Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
    7400 Kaposvár, Csokonai u. 3.               Tel.: 82/510-868

3. Somogy Megyei Békéltető Testület
    7400 Kaposvár, Anna utca 6.             Tel.: 82/501-000

4. Online Vitarendezési Platform
   EU online vitarendezés              bolt@qlr.hu
    

 

A QLR PC-Bontó üzemeltetője:

FreeMax Kft.
7451 Kaposvár, Árvácska u. 39.
Tel.: 82/419-319
Adószám: 23437003-2-14
Szlasz.: 18203057-06011880-40010018
Cgjsz.: 14-09-311667