Szolgáltatásaink:
Mányoki László
1974-ben született Kaposváron. Párjával él, három gyermek édesapja. Gyerekkora óta a számítástechnikában él, kezdetben mint programozó, későbbiekben, mint hardveres mérnök. Fontos pont volt az életében, hogy első munkahelyei kereskedelmi jellegűek voltak, így 2000-ben elég kézenfekvő volt létrehozni egy céget, ahol ez a két érdeklődési kör fedi egymást. Ebből alakult ki a QLR Számítástechnika, amit egy remek ember (Radák Béla) közreműködésével alakított. A cégben elsősorban koordináló szerepet tölt be, Cégek, iskolák, egyéb üzleti partnerek fordulhatnak hozzá. Selejtezésekkel, hálózatépítéssel, pályázatokkal kapcsolatos témakörben érdemes keresni.
Radák Béla László
1974-ben született Kaposváron. Párjával él, két gyermek édesapja. A számítógép kezdetben hobbiként jelentkezett az életében, majd később fizetés kiegészítésként foglalkozott gépek összeszerelésével. 2000-ben a QLR Számítástechnika egyik alapító tagja. Emberként elmondható, hogy nagy teherbírású, egyenes jellem, komoly ambíciókkal. A cégben ő látja el a cégvezetési feladatokat. Nagykerek, cégek, viszonteladók, egyéb üzleti partnerek fordulhatnak hozzá bizalommal!
Varga Gábor
A QLR új generációjának a tagja és jelenleg a cég fő szervizese. Elsősorban szervizeléssel kapcsolatos kérdésekben érdemes őhozzá fordulni, de ha kell, akkor árakkal és beszerzési tanácsokkal is tud szolgálni.